fredag 9 november 2012

Sent ska trainern vakna

Tillslut så kom senaste passet upp på resultatlistan, funderar på att köra ett till nu då jag har läge att bli ensam på hela pallen då Mr träningsnarkoman är indisponibel. Men det får bli på mån..tisdag för nu i helgen blir det 0% träning och 100% heja på tennis och måndag jobbar jag, så tisdag får det bli. Tycker det räcker med timmar nu i veckan, är ju lite äver 3h till och med, så man ska ju inte förta sig i onödan


7 kommentarer:

  1. Tjenare mannen.. Nu har jag börjat försöka rulla nåt trainerpass, tyvärr inget mer kött i din box i år men nästa år blir det mera.. Jag blev nyfiken, vad är detta Amstel Gold resultatlista ? Nån ny pryl jag behöver ??

    SvaraRadera
  2. Har du en Tacx Fortius trainer eller en Flow (som man kör trainern via datorn så att säga) då kan man ladda ner en drös olika banor och köra, dvs den simulerar upp och nedförsbackar i olika lutningar, ja man kan köra garmin filer från sin 800 i efterhand, tex broarna runt om man nu vill det, och det blir som att köra banprofilen i verkligheten (nästan). Comprende?
    Vad har du för trainer Christian?

    SvaraRadera
  3. Jag har ju en enkel Tacx satori som j inte går att köra via datorn tyvärr, jag måste kanske uppgradera mig.. Vilken ska man köpa ??

    SvaraRadera
    Svar
    1. Finns egentligen ingen mening att uppgradera, helt meningslösa finesser att köra banor och sånt halvtrams. Effekten som trainern visar är ändå helt åt skogen...så satsa på en effektmätare istället och så nöter du på med effektintervaller på din nuvarande trainer medans du kan spika upp en idolbild på mig på väggen för inspiration ;-)
      Men har du pengar över (vilket du har) så köp den värsta du kan komma över :-()

      Radera
  4. Kan du skicka mig en idolbild på dig, helst högupplöst så jag kan förstora den rejält..

    SvaraRadera
    Svar
    1. Då får du välja på följande alternativ
      1. I civila kläder
      2. I cykelkläder
      3. Med bar underkropp...

      Radera
  5. Vad kostar det extra om man vill ha alla 3 ? Finns ju en del väggyta i garaget att fylla.. Glöm ej att signera längst ner till höger.

    SvaraRadera