fredag 18 maj 2012

Dag 21 – Mallorca 2012 – Slut i rutan


Denna sista dag så sammanstrålade vi i Santa Maria för en lagom tur upp till Orient och sen till Petra för en fika. Vägen i Orient är fantastisk vacker cykling även fastän vädret var som idag lite mulet men ändå relativt varmt (+25 som varmast). Vi tog stigningen från Bunyola upp till bergsbyn och den är enligt mitt tycke bättre, roligare klättring med fina serpor och nedförskörningen blir också roligare med lagomt svepande väg med perfekt asfalt där man kan ligga +60 km/h utan problem.
Fikat i Petra blev istället en Pizza, nya grepp på denna resa hela tiden, "eran" med mackan med ost och skinka är över och vi har gått in på andra delar av menyerna, vilket även tidigare har bevisats.

Smaskens
Efter stoppet så drog vi i medvinden mot destinationspunkten via en del nya vägar, jo det finns faktiskt sådana ännu, men dom är nog inte många...

Fredrik orienterar, glömde just tumgreppet...
Anders har haft benont och är nöjd över att få sig några vilodagar. Fredrik längtar INTE till en hektisk arbetsvecka som stundar vid hemkomst. Själv så skall jag jobba fyra dygn fördelat på 2 veckor innan min normala sommar semester tar över, lite kompledigt och semester med inslag av föräldraledigt blir en summa av 11 veckor sommarslapphet.

Vände på kameran ett par bilder som variation
Imorgon på förmiddagen går planet från PMI till ARN och ingen i familjen längtar men vi får hoppas att detta resmål finns möjlighet till nästa år också. Cykeln är packad och resväskan 99% klar nu är det bara middag och sova som är kvar, ja möjligt lite jordgubbar också.
Återkommer om några dagar med en sammanfattning på cyklingen och en massa utvalda bilder av de över 1100 st som kameran åstadkommit under denna resa.

Nej jag är inte så glad som bilden påvisar, vill gärna stanna ett tag till
Adiós hälsar vi från Spanien och så syns vi på svenskt territorium nästa gång.

Sammanfattning:
Sträcka: 99km
Tid: 3.39h
Höjdmeter: 966m

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar