tisdag 8 maj 2012

Dag 11 – Mallorca 2012 – Lågpuls träning



Återhämtning idag efter mastodontpasset igår. Jag, Anders och Fredrik drog oss mot Petra efter några av de få hittills outforskade vägarna via Costitx, men de flesta vägarna bär till Petra så det blev en ”strawberry cheescake” som får en femma av fem möjliga i betyg.

Mums
Annars var dagen helt lugn, pulsen var svår att hålla över 100 slag och lägsta noteringen var 61 slag för mig, knapp styrfart. Många härliga intryck i form av vackra vyer (och då menar jag inte bilden på två bakdelar), härliga dofter (och då menar jag inte från de två bakdelarna) och lite cykelsnack (mest skitsnack från de två bakdelarna) förgyllde dagen.
Dubbelgrönt i bild
Fantastiska vyer
Lite vila på styret i spets
Efter utfört dagsverke så blev det ryggläge vid poolen för de flesta utom triathleten Anders som först begav sig ut bland vågorna och simmade 4km för att sen svida om till löparkostymen för ett par löpsteg av okänd längd, killen är galen helt klart, diagnosen är som huggen i sten.

Med blicken i vädret, skönt i hettan i solen
Johan stod över dagens pass för att njuta sista dagen på ön, de lämnar oss för denna gång imorgon förmiddag. Han hade sammanställt träningsmängden och är fascinerad av sin egen kapacitet och trodde inte innan första rundan att detta skulle vara möjlig. Har för mig att det var omkring 65mil med över 9000 stigmeter som tillryggalagts.
Nu är vistelsen på halvtid, nu är andra halvlek inledd, känner redan lite halv ångest men det är samtidigt blandat med lite hemlängtan, för ett pass bland snödrivorna i +1 grad är en viss tjusning med också, eller…?

Sammanfattning:
Sträcka: 69km
Tid: 2.47h
Höjdmeter: 526m

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar